Personen- en familierecht

FS advocatuur is gespecialiseerd op het gebied van personen- en familierecht. U kunt bij haar terecht voor onder andere:

LEES MEER

Arbeidsrecht

FS advocatuur beschikt over een langjarige ervaring met arbeidsrechtelijke aangelegenheden. Zij staat u graag bij met juridische kennis onder andere door het opstellen van arbeidsovereenkomsten, huishoudelijk reglement, internet- en social media protocol en advies hieromtrent.

LEES MEER

Civiel recht

FS advocatuur beschikt over een aanzienlijke ervaring op het gebied van civiel recht, waarbij u kunt denken aan het opstellen en aanpassen van overeenkomsten en algemene voorwaarden, incasso en beslaglegging.

LEES MEER

Overeenkomstig artikel 35b lid 1 van de Regeling op de advocatuur heb ik in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

– Arbeidsrecht

– Personen- en familierecht: echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, internationaal privaatrecht, ouderschap en erkenning  

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Vragen over een juridisch probleem?

Bel nu